Novel Hamamah Salam Karya Najib Al-Kilani: Satu Kritikan Fitrah - Nurhasma Muhamad Saad; Wan Moharani Mohamad; Yee Chin Yip; Ab Adly Rabbanie Ab Rahim; Muhammad Marwan Ismail (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding SAIS 2023 Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2023 : “Peneraju Sains Islam di Persada Antarabangsa”/Penyunting Siti Rubaini Mat, Azman Ab Rahman, Nur Aina Abdulah, Anita Ismail 19 Disember 2023 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik USIM (PKAUSIM) dengan kerjasama Fakulti Syariah dan Undang-undang USIM dan Institut Fatwa dan Halal (iFFAH)