Representasi Islam dalam Filem Seram Malaysia: Kajian Kes terhadap Filem ‘Al-Hijab’ (2011) - Suria Hani A. Rahman; Rosidayu Sabran; Rosninawati Hussin; Sofia Hayati Yusoff; Fauziah Hassan (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding SAIS 2023 Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2023 : “Peneraju Sains Islam di Persada Antarabangsa”/Penyunting Siti Rubaini Mat, Azman Ab Rahman, Nur Aina Abdulah, Anita Ismail 19 Disember 2023 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik USIM (PKAUSIM) dengan kerjasama Fakulti Syariah dan Undang-undang USIM dan Institut Fatwa dan Halal (iFFAH)