Kajian Terhadap Pencegahan Rasuah Melalui Amalan Sifat dan Akhlak Nabi Muhammad SAW dalam Kehidupan Masyarakat - Azman Ab Rahman; Ahmad Zaki bin Salleh; Anis Nabilah; Md. Yunus Abd Aziz (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding SAIS 2023 Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2023 : “Peneraju Sains Islam di Persada Antarabangsa”/Penyunting Siti Rubaini Mat, Azman Ab Rahman, Nur Aina Abdulah, Anita Ismail 19 Disember 2023 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik USIM (PKAUSIM) dengan kerjasama Fakulti Syariah dan Undang-undang USIM dan Institut Fatwa dan Halal (iFFAH)