Impact of Import and Export of Energy Supply on The Total Electricity Generation in Malaysia - Husna Hayati Ahmad; Noor ‘Adilah Ibrahim (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding SAIS 2023 Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2023 : “Peneraju Sains Islam di Persada Antarabangsa”/Editor Noorfajri Ismail, Syamila Mansor, Rezki Perdani Sawai, Ahmad Fadly Nurullah Rasedee 19 Disember 2023 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik USIM (PKAUSIM) dengan kerjasama Fakulti Syariah dan Undang-undang USIM dan Institut Fatwa dan Halal (iFFAH)