The Benefits of Trials and Tribulations for the Muslim Believers by Al-ʿizz ʿabd Al-ʿaziz Ibn ʿabd Al-Salām: A Translation of Fawā’id Al-Balwā Wa Al-Miḥan - Wan Mohd Fazrul Azdi Wan Razali; Mohd Rumaizuddin Ghazali (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding SAIS 2023 Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2023 : “Peneraju Sains Islam di Persada Antarabangsa”/Editor Noorfajri Ismail, Syamila Mansor, Rezki Perdani Sawai, Ahmad Fadly Nurullah Rasedee 19 Disember 2023 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik USIM (PKAUSIM) dengan kerjasama Fakulti Syariah dan Undang-undang USIM dan Institut Fatwa dan Halal (iFFAH)