Analisis Fatwa Di Malaysia Berkaitan Penggunaan Atribut Islam Dalam Perniagaan - Suraiya Osman; Yasmin Hanani Mohd Safian; Suhaimi Ab Rahman; Elistina Abu Bakar (Penerbit USIM, 2024)
E-Proceeding (Extended Abstract) SAIS 2022 Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2022 : “Memimpin Integrasi Ilmu Naqli dan Aqli”/ Editor: Nuradli Ridzwan Shah Mohd Dali , Irwan Mohd Subri , Siti Rubaini Mat. 1 December 2022 I Venue: Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, USIM Organized by Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM), Faculty of Syariah and Law, USIM and the Institute of Fatwa and Halal (iFFAH)