Mathematical Application In Determining Qibla Direction Of Tamhidi Centre Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) By Using Spherical Trigonometry - Norrlaili Shapiee; Nur Idayu Ah Khaliludin; Mohd Naqiudin Che Ibrahim; Aiza Azrin Mohd Zain; Siti Faizah; Amanina Kamarudin (Penerbit USIM, 2024)
E-Proceeding (Extended Abstract) SAIS 2022 Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2022 : “Memimpin Integrasi Ilmu Naqli dan Aqli”/ Editor: Nuradli Ridzwan Shah Mohd Dali , Irwan Mohd Subri , Siti Rubaini Mat. 1 December 2022 I Venue: Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, USIM Organized by Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM), Faculty of Syariah and Law, USIM and the Institute of Fatwa and Halal (iFFAH)