The Experience Of Self-Care Practices Among Malaysian Counselors In Crisis Work - Nur Husna Mohd Hafiz; Mohd Zaliridzal Zakaria; Wan Mohd Fazrul Azdi Wan Razali; Muhammed Fauzi Othman (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia.