Development Of Malay Wood-Carving Motifs From Islamic Perspectives - Nur Aisyah Safwa Rashidi; Noor Hayati Ismail; Nurul Syala Abdul Latip (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia.