Gadai Syariah Ar-Rahnu Contract At Pawnbroking Industry In Indonesia And Malaysia - Mohamad Torik Langlang Buana; Nuradli Ridzwan Shah Mohd Dali; Abu Hassan Makmun Abdul Qadir; Sofyan Halim (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia.