Panduan Makanan Dan Minuman Halal: Kajian Menurut Perspektif Syariah Dan Perundangan Malaysia - Setiyawan Gunardi; Mustafa 'Afifi Bin Ab. Halim; Mohd Soberi Awang; Mohd Mahyeddin Hj Mohd Sallehi (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia.