Hubungan Antara Mekanisme Pertahanan Dan Keberkesanan Diri Di Kalangan Pengguna Polydrug Di PUSPEN Sg Besi - Raja Shahrul Hatta Raja Ahmad,; Roslee Ahmad (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Papers In MALAY Language Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia.