Khidmat Bantuan Guaman Bagi Individu Yang Kehilangan Pekerjaan Akibat Daripada Wabak Covid-19 - Norman Zakiyy,; Nur Suhaida Che Musa,; Zulfakar Mamat,; Noor Fajri Ismail; Zahari Mahad Musa (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Papers In MALAY Language Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia.