Konsep Pembelajaran Optimisme (Learned Optimism) Dalam Memacu Kebahagiaan Hidup Semasa Norma Baharu - Abdul Rashid Abdul Aziz; Nor Hamizah Ab Razak; Shahirah Sulaiman; Husin Sungkar (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Papers In MALAY Language Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia