Pembangunan Modul Latihan Pelaksanaan Employee Assistance Program (EAP) Berintegrasikan Nilai Keagamaan Dalam Kalangan Staf - Khairunneezam Mohd Noor; Wan Mohd Fazrul Azdi Wan Razali; Safiyyah Ahmad Sabri; Mohamad Isa Amat; Muhammad Khairi Mahyuddin; Ahmad Najaa' Mokhtar (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Papers In MALAY Language Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia.