Hubungan Diplomatik Malaysia Dalam Pengurusan Hal Ehwal Islam - Suhailiza Md. Hamdani; Zulkiple Abd Ghani; Khairunneezam Mohd Noor; Muhammad Khairi Mahyuddin (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Papers In MALAY Language Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia.