Keperluan Sistem Crowdfunding Dalam Membantu Pesakit Jantung Di Malaysia Ke Arah Wawasan Kemakmuran Bersama 2030 - Azman Ab Rahman; Wan Muhammad ‘Irfan Wan Mohd Nazirin; Muhammad Faiz Abd. Shakor; Nurul Nadia Nozlan; Afaf Sukari; Muhamad Firdaus Ab Rahman; Hussein 'Azeemi Abdullah Thaidi (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Papers In MALAY Language Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia.