Ilmu Morfologi Arab Berdasarkan Korpus Bahasa: Wawasan Terkini Dalam Pengajaran Soraf Dan Pembinaan Kamus Leksikal Dwibahasa (Arab-Melayu) - Zulkipli Bin Md. Isa,; Wan Moharani Mohammad,; Nurhasma Muhamad Saad,; Hj. Sulaiman Bin Ismail,; Yuslina Mohamed; Muhammad Marwan Ismail (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Papers In MALAY Language Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia.