Gamifikasi Global Umrahaji Game (GUG) Dalam Pengajaran Dan Pembelajaran Ke Arah Wawasan Kemakmuran Bersama 2030 - Azman Ab Rahman; Afaf Sukari ,; Nurul Nadia Nozlan,; Wan Muhammad ‘Irfan Wan Mohd Nazirin,; Muhd. Faiz Abd. Shakor,; Hussein 'Azeemi Abdullah Thaidi; Muhamad Firdaus Ab Rahman (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Papers In MALAY Language Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia.