Autonomous UAV-Based Cattle Detection And Counting Using Yolov3 And Deep Sort - Muhammad Muaz Abni Hajar; Ahmad Rasdan Rosdi; Noor Hanis Izzuddin Mat Lazim; Liyana Ramli (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia.