Persepsi Pensyarah Terhadap Kesilapan Linguistik Arab Dalam Penulisan Esei Pelajar Bukan Penutur Jati - Azlan Shaiful Baharum,; Saiful Izwan Zainal,; Mohammad Loqman Ibrahim (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Papers In MALAY Language Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia.