Pelaksanaan Pemeliharaan Agama (Hifz Al-Din) Oleh Institusi Pembiayaan Mikro Islam Di Malaysia - Hussein 'Azeemi Abdullah Thaidi; Muhamad Firdaus Ab Rahman; Azman Ab. Rahman; Ahmad Zaki Salleh; Mohd Mahyeddin Mohd Salleh (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Papers In MALAY Language Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia