Kesedaran Terhadap Perlindungan Ketirisan Maklumat Digital Menurut Perspektif Islam - Mohd Fared Abdul Khir; Mohd Faizal Bin Abdul Khir (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Papers In MALAY Language Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia