Penilaian Hadith Berkaitan Liwat Dalam Kitab Tanbih Al-Ghafilin Oleh Sheikh Abdullah Abdul Mubin - Mohd Fauzi Mohd Amin; Abdulloh Salaeh (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Papers In MALAY Language Date: 9 September 2021 Platform: MSTeams, USIM Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia