Faktor-Faktor Yang Mempengaruhi Penetapan Kadar Komisen Daripada Dana Awam Oleh Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGOs): Ke Arah Pengurusan Patuh Syariah - Khadijah Amira Abdul Rashid; Mohd Soberi Awang; Mohd Mahyeddin Mohd Salleh (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
3 rd INTERNATIONAL SEMINAR ON ISLAM AND SCIENCE 2020 (SAIS 2020) COVID-19: IMPLICATION, IMPACT AND SOLUTION