Tinjauan Awal Liabiliti Pembekam Semasa Proses Rawatan Bekam Dari Perspektif Syariah - Nurul Izzah Syafiqah Osman; Lukman Abdul Mutalib; Mohd Dzulkhairi Mohd Rani; Abd Hamid Abd Murad; Ahmad Syukran Baharuddin; Arif Fahmi Md Yusof; Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Muhammad Tauffik Mohd Noor (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
3 rd INTERNATIONAL SEMINAR ON ISLAM AND SCIENCE 2020 (SAIS 2020) COVID-19: IMPLICATION, IMPACT AND SOLUTION Date: 15 October 2020 Organized by: Persatuan Kakitangan Akademik USIM (PKAUSIM) In Collaboration with: International Halal and Fatwa Centre (iFFAH) & Fakulti Syariah dan Undang-Undang (FSU)