Teknik Pengajaran Dan Kaedah Penilaian Kursus Tafsir Alquran Dalam Suasana Pandemik Covid-19: Kajian Terhadap Kepuasan Pelajar Universiti Sains Islam Malaysia - Mohammed Akhiruddin Ibrahim (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
3 rd INTERNATIONAL SEMINAR ON ISLAM AND SCIENCE 2020 (SAIS 2020) COVID-19: IMPLICATION, IMPACT AND SOLUTION Date: 15 October 2020 Organized by: Persatuan Kakitangan Akademik USIM (PKAUSIM) In Collaboration with: International Halal and Fatwa Centre (iFFAH) & Fakulti Syariah dan Undang-Undang (FSU)