Kepentingan Fiqh Aulawiyyat Dalam Pemfatwaan: Sorotan Isu Berkaitan Covid-19 - Abdul Manan Ismail; Mohd Soberi Awang; Md Afiq Jalil; Mushaddad Hasbullah; Irwan Mohd Subri; Lukman Abdul Mutalib (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
3 rd INTERNATIONAL SEMINAR ON ISLAM AND SCIENCE 2020 (SAIS 2020) COVID-19: IMPLICATION, IMPACT AND SOLUTION