Aplikasi Ijtihad Kolektif Dalam Fatwa Perubatan: Kajian Kes Terhadap Resolusi Akademi Fiqh Islam Antarabangsa (IIFA) Dari Tahun 1985 Hingga 1990 - Mohammad Naqib bin Hamdan; Mohd Anuar Ramli; Hussein ‘Azeemi bin Abdullah Thaidi; Nasrul Hisyam Nor Muhamad; Ahmad Che Yaacub; Aminuddin Ruskam; Hussin Salamon; Sulaiman Kadikon (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
3 rd INTERNATIONAL SEMINAR ON ISLAM AND SCIENCE 2020 (SAIS 2020) COVID-19: IMPLICATION, IMPACT AND SOLUTION Date: 15 October 2020 Organized by: Persatuan Kakitangan Akademik USIM (PKAUSIM) In Collaboration with: International Halal and Fatwa Centre (iFFAH) & Fakulti Syariah dan Undang-Undang (FSU)