Robert Spencer Dan Manipulasi Fakta Dalam The Truth About Muhammad: Founder Of The World’s Most Intolerant Religion: Suatu Ulasan Ringkas - Nor Zuhairah Zulkiflee; Wan Mohd Fazrul Azdi Wan Razali (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
3 rd INTERNATIONAL SEMINAR ON ISLAM AND SCIENCE 2020 (SAIS 2020) COVID-19: IMPLICATION, IMPACT AND SOLUTION Date: 15 October 2020 Organized by: Persatuan Kakitangan Akademik USIM (PKAUSIM) In Collaboration with: International Halal and Fatwa Centre (iFFAH) & Fakulti Syariah dan Undang-Undang (FSU)