Darjah Pembuktian Bagi Kesalahan Hudud Di Bawah Enakmen Jenayah Syariah Di Malaysia: Yaqin Atau Zan Al-Ghalib? - Suhaizad Saifuddin (Faculty of Syariah and Law, Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
International Seminar on Syariah and Law (INSLA 2021) E-Proceedings Organized by : Faculty of Syariah and Law, Universiti Sains Islam Malaysia Januari 2021