Isu Lgbt Di Malaysia : Satu Tinjauan Terhadap Aspek Kajian - Mohamad Afandi Md Ismail; Mohd Sabree Nasri; Muhamad Hasif Yahaya; Ikmal Hafiz Jamal; Muhammad Najib Abdul Wakil (Faculty of Syariah and Law, Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
International Seminar on Syariah and Law (INSLA 2020) E-Proceedings “Hala Tuju Syariah Dan Undang - Undang Mendepani Pandemik Covid - 19” Organized by : Faculty of Syariah and Law, Universiti Sains Islam Malaysia 27-28 October 2020