Three-Dimensional (3D) Printed Halal Meat: Do We Need A New Regulatory Framework? - Ahmad Syukran Baharuddin; Lukman Abdul Mutalib; Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Sharifudin Md Shaarani; Mohd Ifwat Mohd Ghazali; Mohammad Amir Wan Harun; Muhammad Syafiq Alauddin; Mohamed Faiz Asyraf Razali (Faculty of Syariah and Law, Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
International Seminar on Syariah and Law (INSLA 2020) E-Proceedings “Hala Tuju Syariah Dan Undang - Undang Mendepani Pandemik Covid - 19” Organized by : Faculty of Syariah and Law, Universiti Sains Islam Malaysia 27-28 October 2020