Analisis Peranan Ulil Amri Dan Pihak Berkuasa Agama Dalam Menentukan Polisi Umum Berkaitan Hukum-Hakam Di Malaysia: Kajian Terhadap Isu-Isu Semasa Pandemik Covid-19 - Lukman Abdul Mutalib; Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Ahmad Syukran Baharuddin; Abdul Manan Ismail; Mohd Soberi Awang; Setiyawan Gunardi; Siti Fatimah Salleh; Muhammad Hazim Ahmad (Faculty of Syariah and Law, Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
International Seminar on Syariah and Law (INSLA 2020) E-Proceedings “Hala Tuju Syariah Dan Undang - Undang Mendepani Pandemik Covid - 19” Organized by : Faculty of Syariah and Law, Universiti Sains Islam Malaysia 27-28 October 2020