Faktor Dan Penyelesaian Isu Anak Tak Sah Taraf Dalam Kalangan Masyarakat Islam Di Malaysia - Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Syahirah Abdul Shukor; Lukman Abdul Mutalib; Zulfaqar Mamat; Ahmad Syukran Baharuddin; Nik Salida Suhaila Nik Saleh (Faculty of Syariah and Law, Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
International Seminar on Syariah and Law (INSLA 2020) E-Proceedings “Hala Tuju Syariah Dan Undang - Undang Mendepani Pandemik Covid - 19” Organized by : Faculty of Syariah and Law, Universiti Sains Islam Malaysia 27-28 October 2020