Pemansuhan Jenayah Cubaan Bunuh Diri Di Bawah Seksyen 309 Kanun Keseksaan: Bersediakah Malaysia? - Norashikin Sharifuddin; Hazlina Mohd Padil; Aliff Rahimi Abd Rahim; Muhammad Akmal Mazlan; Namirah Mohd Akahsah; Sharifah Shatrah Syed Hamid (Faculty of Syariah and Law, Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
International Seminar on Syariah and Law (INSLA 2020) E-Proceedings “Hala Tuju Syariah Dan Undang - Undang Mendepani Pandemik Covid - 19” Organized by : Faculty of Syariah and Law, Universiti Sains Islam Malaysia 27-28 October 2020