Pembangunan Kerangka Persekolahan Berasaskan Penjarakan Fizikal Pandemik COVID-19 - Mohd Nazri Abdul Rahman; Aminuddin Awang; Harry Tan Huat Hock; Muhammad Ridzuan Idris; Norazan Md. Nor; Mohamed Shahren Abdullah; Azizan Puteh; Ng Weng Tutt (Fakulti Pengajian Bahasa Utama, USIM, 2024)
Prosiding Seminar Kebangsaan Majlis Dekan Pendidikan Universiti Awam Malaysia (MEDC 2020): “Ke Arah Menginsankan Pendidikan di Malaysia / Penyunting Hishomudin Ahmad, Noor Saazai Mat Saad, Rahimah Saimin, Kirembwe Rashid Abdul Hamed, Noorhayati Hashim, Sarifah Nurhanum Syed Sahuri, Zarina Ashikin Zakaria, Nur Shahadah Mohd Surbani 11-12 November 2020 (Seminar Dalam Talian) Anjuran : Fakulti Pengajian Bahasa Utama, USIM & Majlis Dekan Pendidikan Universiti Awam Malaysia