Malaysian Trainee Teachers’ Experience at Managing Students’ Learning During the Pandemic: A Leap into the 21st. Century Skills - Norhaili Massari; Noor Saazai Mat Saad; Fariza Puteh-Behak; Sakinah Ahmad; Suzanah Selamat; Maziahtusima Ishak; Hazlina Abdullah; Haliza Harun; Normazla Ahmad Mahir; Hazleena Baharun (Fakulti Pengajian Bahasa Utama, USIM, 2024)
Prosiding Seminar Kebangsaan Majlis Dekan Pendidikan Universiti Awam Malaysia (MEDC 2020): “Ke Arah Menginsankan Pendidikan di Malaysia / Penyunting Hishomudin Ahmad, Noor Saazai Mat Saad, Rahimah Saimin, Kirembwe Rashid Abdul Hamed, Noorhayati Hashim, Sarifah Nurhanum Syed Sahuri, Zarina Ashikin Zakaria, Nur Shahadah Mohd Surbani 11-12 November 2020 (Seminar Dalam Talian) Anjuran : Fakulti Pengajian Bahasa Utama, USIM & Majlis Dekan Pendidikan Universiti Awam Malaysia