Pengalaman Baharu Pelajar Melalui Kursus Latihan Industri di Negara Brunei: Satu Tinjauan - Zalika Adam; Wan Azura Wan Ahmad; Tg Ainul Farha Tg Abdul Rahman (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
E-Prosiding Seminar Pengantarabangsaan Pengajian Tinggi 2022 (SPPT 2022) : “Melonjakkan Aspirasi Pengantarabangsaan Pendidikan Tinggi Yang Mampan”/ Editor: Rezki Perdani Sawai, Anita Ismail, Junaidah Abu Seman, Ahmad Fadly Nurullah Rasedee, Nuradli Ridzwan Shah Mohd Dali 29 September 2022 Anjuran Bersama: Bahagian Education Malaysia dan USIM Alamiyyah