The Role of English Language, Networking and Internationalization in Globalizing Private Universities in Malaysia - Latha Ravindran; Mansour Amini; Wong Bee Eng (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
E-Prosiding Seminar Pengantarabangsaan Pengajian Tinggi 2022 (SPPT 2022) : “Melonjakkan Aspirasi Pengantarabangsaan Pendidikan Tinggi Yang Mampan”/ Editor: Rezki Perdani Sawai, Anita Ismail, Junaidah Abu Seman, Ahmad Fadly Nurullah Rasedee, Nuradli Ridzwan Shah Mohd Dali 29 September 2022 Anjuran Bersama: Bahagian Education Malaysia dan USIM Alamiyyah