Keberkesanan Medium Promosi Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah (UniSHAMS): Sebelum, Semasa dan Pasca Covid-19 - Syahiza Arsad; Masri Azrul Nayan; Mohd Farid Abd Latibf; Nur Jam’atur Rahmah Mohamed Nawawi; Mohamed Zainol Abidin Adam (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
E-Prosiding Seminar Pengantarabangsaan Pengajian Tinggi 2022 (SPPT 2022) : “Melonjakkan Aspirasi Pengantarabangsaan Pendidikan Tinggi Yang Mampan”/ Editor: Rezki Perdani Sawai, Anita Ismail, Junaidah Abu Seman, Ahmad Fadly Nurullah Rasedee, Nuradli Ridzwan Shah Mohd Dali 29 September 2022 Anjuran Bersama: Bahagian Education Malaysia dan USIM Alamiyyah