Isu Linguistik dalam Bahasa Melayu Komunikasi Penutur Asing - Nur Amirah Che Soh; Noor Safizar Mohd Nor; Tengku Ainul Farha Tengku; Mardian Shah Omar; Mohd Daud Ibrahim (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
E-Prosiding Seminar Pengantarabangsaan Pengajian Tinggi 2022 (SPPT 2022) : “Melonjakkan Aspirasi Pengantarabangsaan Pendidikan Tinggi Yang Mampan”/ Editor: Rezki Perdani Sawai, Anita Ismail, Junaidah Abu Seman, Ahmad Fadly Nurullah Rasedee, Nuradli Ridzwan Shah Mohd Dali 29 September 2022 Anjuran Bersama: Bahagian Education Malaysia dan USIM Alamiyyah