Cabaran Kelestarian Pelaksanaan Piawaian Sistem Pengurusan Kualiti Berasaskan Syariah (MS 1900): Kajian Kes di Sebuah Kolej Komuniti - Hasan Al-Banna Mohamed; Siti Arni Basir; Noor Azmi Haji Mohd Zainol; Mohd Hamran Mohamad; Norashikin Sahol Hamid (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
3rd INTERNATIONAL HALAL MANAGEMENT CONFERENCE (3rd IHMC 2021) “Sustainability and Empowerment of Halal Industry in The Midst of COVID19-Pandemic” Date: 23rd – 24th August 2021, Malaysia eISBN: 978-967-440-956-2 Organised by : Faculty of Economy and Muamalat, USIM