Pengaplikasian Rebt Dalam Menangani Kebergantungan Terhadap Rakan Sebaya - Abdul Rashid Abdul Aziz; Nurun Najihah Musa (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
E-Proceeding Marital and Sexuality Counseling Seminar (MASEC 2021) “Keluarga Sejahtera: Cabaran di Abad 21” “Family Well-Being: Challenges in the 21st Century” 22 September 2021 Organized by: Counseling Programme, Faculty of Leadership and Management, USIM In collaboration with:Sa’adah Counseling and Consultation Centre for Wellbeing (Sa’adah Centre)