Sumbangan Syeikh Idris Al-Marbawi dalam Bidang Pengajian Islam di Malaysia - Ahmad Muslimin Bin Halim; Mohd. Nabil Bin Mohammad; Munif Bin Yusop @ Yusof; Syed Najihuddin Syed Hassan (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding Seminar Kearifan Nusantara Kali Ke-5 (2024): “Memartabatkan Masyarakat Madani Nusantara Berlandaskan Kearifan Al-Quran Dan Sunnah” / Penyunting: Syed Najihuddin Syed Hassan, Nur Saadah Hamisan@Khair, Shah Rizul Izyan Zulkiply, Nurul Izzatul Huda Mohamad Zainuzi 20-23 Januari 2024 / 8-11 Rejab 1445H Penganjur: Fakulti Pengajian Quran and Sunnah, Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) & Muzium Manuskrip al-Quran Narathiwat Thailand