Dalam Kitab Analisis Hadis-Hadis Ibadah Rasulullah Al-Syamail Al-Muhammadiyyah Karya Imam Al-Tirmidhi dan Kaitannya Dengan Kesihatan Mental dan Fizikal - Nur Naadhirah Zulkarnain; Nor Azrah Budiman Radzi; Nurul Husna Mohd Saini; Mohd Zahir Abdul Rahman (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding Seminar Kearifan Nusantara Kali Ke-5 (2024): “Memartabatkan Masyarakat Madani Nusantara Berlandaskan Kearifan Al-Quran Dan Sunnah” / Penyunting: Syed Najihuddin Syed Hassan, Nur Saadah Hamisan@Khair, Shah Rizul Izyan Zulkiply, Nurul Izzatul Huda Mohamad Zainuzi 20-23 Januari 2024 / 8-11 Rejab 1445H Penganjur: Fakulti Pengajian Quran and Sunnah, Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) & Muzium Manuskrip al-Quran Narathiwat Thailand