Terjemahan Hadis Isyarat Mesra OKU Pendengaran: Hadis Larangan menyebarkan Fitnah - Nabila Irdini Mat Yaacob; Nurhidayah Abdul Rasheed; Nor Shazwani Abdul Wahab; Maisarah Saidin (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding Kertas Kerja: Konvensyen Kearifan Nusantara Ke-4 (Arif 2023): “Memartabatkan Kearifan Islam & Nusantara” Disunting oleh: Dr Shumsudin Yabi, Dr Maisarah Saidin, Dr Zainora Daud Anjuran : Fakulti Pengajian Quran & Sunnah & Madrasah Ahmadiah Islamiah, Narathiwat, Thailand 28 Januari 2023