Terjemahan Bahasa Isyarat Hadis untuk Oku Pendengaran: Hadis ‘Jibril Berjumpa dengan Nabi Muhammad SAW, Bertanya tentang Iman, Islam & Ihsan - Ameera Amy Natasya Arjuna; Wan Nur Nazihah Wan Zamri; Nurul Nadirah Burhanuddin; Maisarah Saidin (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding Kertas Kerja: Konvensyen Kearifan Nusantara Ke-4 (Arif 2023): “Memartabatkan Kearifan Islam & Nusantara” Disunting oleh: Dr Shumsudin Yabi, Dr Maisarah Saidin, Dr Zainora Daud Anjuran : Fakulti Pengajian Quran & Sunnah & Madrasah Ahmadiah Islamiah, Narathiwat, Thailand 28 Januari 2023