Tadabbur Al-Quran: Pengajaran daripada Kisah Harut dan Marut - Afnan Hamimi Bin Khairi; Faiz Irfani Bin Khalidi; Muhammad Hazman Bin Zamzuri (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding Kertas Kerja: Konvensyen Kearifan Nusantara Ke-4 (Arif 2023): “Memartabatkan Kearifan Islam & Nusantara” Disunting oleh: Dr Shumsudin Yabi, Dr Maisarah Saidin, Dr Zainora Daud Anjuran : Fakulti Pengajian Quran & Sunnah & Madrasah Ahmadiah Islamiah, Narathiwat, Thailand 28 Januari 2023