Syeikh Nashiruddin Al-Albani: Pemikir Hadith Ulama Moden - Muhammad Haris Bin Muhamad Yusuf; Muhammad Irfan Zaim Bin Noor Azhar; Muhammad Amirul Akmar Bin Mohd Raffi; Maisarah Binti Saidin (Penerbit USIM, 2024)
E-Prosiding Kertas Kerja: Konvensyen Kearifan Nusantara Ke-4 (Arif 2023): “Memartabatkan Kearifan Islam & Nusantara” Disunting oleh: Dr Shumsudin Yabi, Dr Maisarah Saidin, Dr Zainora Daud Anjuran : Fakulti Pengajian Quran & Sunnah & Madrasah Ahmadiah Islamiah, Narathiwat, Thailand 28 Januari 2023